Mi és a céljaink

Nemzetközi vállalat vagyunk az emberi erőforrások területén, amelyet 2019 elején alapítottunk Varsóban. Cégünket a Lengyelországban élő szlovákok és csehek is támogatják.

Szakterületünk a toborzási szolgáltatások nyújtása olyan vállalatok számára, amelyek székhelye Lengyelországban van, és tevékenységüket a cseh és a szlovák piacra irányítják. Mivel ezen a folyamaton keresztülmentünk, nagyon jól tudjuk, hogy ez mit tartalmaz, és hogyan lehet a legjobban segíteni abban, hogy munkát találj ezekben a vállalatokban.

Célunk, hogy támogatást nyújtsunk mindenkinek, aki úgy dönt, hogy Lengyelországban szeretne dolgozni. Segítünk neked megtalálni a megfelelő pozíciót, végigvezetünk az egész toborzási folyamaton, és bebiztosítjuk azt is, hogy legyen mindig "barátod a telefonon". Támogatásunk azonban itt sem ér véget. Amikor megérkezel Lengyelországba, mi is segítünk minden hivatalos dolog elintézésében. Ezen felül felveheted velünk a kapcsolatot, ha ajánlást keresel szabadidő vagy nyaralásod eltöltésére Lengyelországban.

Toborzási folyamatunk

Bevezető beszélgetés

Az első lépés egy bevezető interjú. Felhívjuk egymást és megválaszoljuk minden kérdésedet. Átnézzük az üres álláshelyeket, és kiválasztjuk számodra a legmegfelelőbbet. Segítünk felkészülni az interjúra. Ismerjük ügyfeleinket és tudjuk, hogyan lehetsz sikeres egy állási folyamatban.

Beszélgetés a munkáltatóval

Az első telefonhívás után közvetlenül kapcsolatba léphetünk azzal a céggel, ahol dolgozni szeretnél. Segítünk a felvételi folyamat során. Az interjú egy-három fordulóból állhat. Minden online és angol nyelven zajlik.

Hivatalos ügyek

Miután megérkeztél Lengyelországba, segítünk a hivatali ügyintézésekben is. Együtt meglátogatjuk az NFZ-n, a PESEL-t, kiválasztunk egy megfelelő bankot, mobilszolgáltatókat és minden szükséges hivatalt. Tanácsot adunk mindenhez, amire szükséged lesz , hogy hivatalosan Lengyelországban élhess és dolgozhass.

Ahoy CV Builder

Weboldalunkon egyszerűen létrehozhatsz egy online önéletrajzot is. Készíts professzionális megjelenésű önéletrajzot ingyen, regisztráció nélkül és különösen gyorsan.

Személyes adataid nálunk biztonságban vannak. Önéletrajzot úgy is létrehozhatsz, hogy személyes adataidatt nem tárolod vagy továbbítod a másik félnek. Ha személyre szabott állásajánlatokat szeretnél tőlünk kapni, akkor küld el nekünk önéletrajzodat, miután azt elkészítetted.